Waarom Nescio?

Nescio is de grootste studentenvereniging van Deventer en staat bekend om haar diversiteit. Elke student mag lid worden van Nescio ongeacht zijn of haar studiekeuze. Nescio heeft het doel om een studentenleven aan te kunnen bieden in een stad als Deventer. Hierin staan de kernwaarden Broederschap, gelijkheid, betrokkenheid en diversiteit centraal. Als lid van Nescio sluit men vriendschappen voor het leven. Buiten het feit dat het als nieuwkomer in Deventer de ideale vereniging is om je bij aan te sluiten voor sociale kringen, is Nescio ook de manier om als individu uit de omgeving jouw studentleven kleur te geven. Zo geeft Nescio grote evenementen als semester feesten, een biercantus, kampen en een gala!

Als volwaardig lid van Nescio profiteert men natuurlijk ook van verscheidene andere kortingen. Zo is er bijvoorbeeld een gratis knaek pas voor ieder lid. Deze pas geeft korting op verschillende  locaties in Deventer zoals diverse restaurants, winkels, cafés en nog veel meer!

Nescio zorgt voor privileges voor jou als student. Naast bovengenoemde knaek pas heeft Nescio natuurlijk ook zijn eigen borrellocatie. Iedere woensdag is er dan de mogelijkheid voor jou om gezellig te komen borrelen met andere leden. Dit jaar is daarvoor een nieuwe locatie gevonden namelijk : de Hip! In de kelder hebben wij als vereniging volledig onze eigen plek inclusief bar, podium en licht en geluidinstallaties. De nieuwe borrellocatie zal aankomend jaar de thuisbasis worden voor de gezellige feesten en borrels die Nescio te bieden heeft.

Wil jij van jouw studententijd ook een studentenleven maken? Klik dan hier en meld je aan als lid van Nescio!